+90-533-599-2728

E-posta

iletisim@sundance-spa.com.tr

Sundance Spas 39 Yıldönümünü kutladı

CHINO, California. – Gelişmekte olan plastik piyasasında birkaç girişimci için bir macera olarak başladı. Şu anda dünyanın en büyük kendi kendine yeten bahçe jakuzileri markasına dönüştü. Sundance® Spa, mütevazi başlangıçlarını benimsedi ve 389yıl sonra yıldönümünü kutladı.

1979 yılında California, Costa Mesa’da kurulan Sundance Spas, iyi tasarlanmış, kaliteli yapıya sahiptir. Kendine özgü jakuzilerin artan kabulü ile dünyanın hidroterapi ilgisini yakalamaya yardımcı oldu. Yıllar geçtikçe, firma uzun süren sektörel iyileştirmelerle liderlik konusunda itibar kazanmıştır. Sundance® Spa ilklerini yaptı:

• Gömme jetleri şirketleştirdi.
  • Bahçe jakuzisi kontrol sistemlerine elektronik teknoloji uyguladı.
  • Gömme kalıplanmış yastıklar ekledi.
  • SPA’nın altına UL Listesinde bir ozon sistemi taktı.
  • Kalite odaklı üretim süreçleri için ISO 9001 sertifikasını aldı.

Son 30 yılda Good Housekeeping Seal

Dört Consumer’s Digest “Best Buys”, müşteri memnuniyetine dayalı SpaSearch sertifikası vardır. Made for iPod® sertifikası, endüstrideki ilk FDA uyumlu ve NSF onaylı filtre dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. FSI tarafından Sundance için ve Pool and Spa Professionals (APSP) Birliği’nden mükemmellik için John Holcomb Gümüş Ödülü. Şirket, 2009 yılında, geçmiş, şimdiki ve gelecekteki müşterilerine 30’uncu yıldönümünü temellendiren özel promosyonlar ve programlar ile onur verecek. bir  Mayıs ayı içerisinde özel finansman ve diğer tekliflerle odaklanılacaktır.

Sundance Spas, Inc. Hakkında

Sundance® Spa, 1979’dan beri spa deneyimini mükemmelleştirdi. Sundance® Spas, stres giderme, sağlık restorasyonu ve dengeli yaşama ortamı yaratma gibi hidroterapi yardımları ile sağlık ve yaşam biçimlerini iyileştirmeye adamıştır. Sundance® Spas, dünya çapında 70’den fazla ülkede 750 özel perakende satış yerinde bulunan komple bir aksesuar serisi dahil olmak üzere taşınabilir ve ısıtmalı bahçe jakuzileri üretmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen 0232-4635700 numaralı telefonu arayın veya www.sundance-spa.com.tr adresini ziyaret edin.

error: Content is protected !!